Morgridge Family Exploration Center, Denver Museum of Nature & Science

The Morgridge Family Exploration Center, which contains labs, educational spaces, an exhibition gallery and a Discovery Zone for young visitors. The two below-grade floors contain the Rocky Mountain Science & Collections Center, which houses the museum’s 1.4 million artifacts and specimens in an environmentally conditioned space. 

Solarfin solar shading with a control system

Colt installed a moveable Solarfin solar shading system. This project was awarded a Platinum LEED status.

Project details
  • Location: Denver, Colorado
  • Client: Denver Museum of Nature & Science
  • Main Contractor: GH Phipps Construction
  • Specialist Contractor: Metropolitan Glass Inc.
  • Architect: klipp|gkkworks
Products used
© 2018 Colt International Licensing Limited - People feel better in Colt conditions